BT Levio LWE200 meelopend

2000kg
24V
300Ah
205mm
6km/u
Categorie: Pallettrucks elektrisch
Verkoopprijs
€ 5.950,- (ex btw.)
  • Pincode voor toegangscontrole met programmeerbare prestaties
  • Vingertipbediening voor rijden, heffen en dalen.
  • Unieke Click-2-Creep functie
  • Ergonomisch compact design perfect voor kleine ruimtes
  • Smart truck
  • Uitstekende controle en hoge productiviteit
  • Powerdrive
  • Castorlink-systeem
  • Opbergvakken
  • Elektronisch remsysteem

De BT Levio LWE200 is een elektrische meelopende pallettruck. In beperkte ruimtes is de truck zeer makkelijk wendbaar. Ook als de stuurarm omhoog staat kun je nog in vertraagde stand rijden (Click-2-Creep). Met deze elektrische pallettruck verbeter je de productiviteit en het werkgemak.

Je vervoert eenvoudig pallets tot 2000 kilo. Dankzij de grote stuurhoek is het erg makkelijk manoeuvreren, ook in kleine ruimtes als winkels en magazijnen. De zwenkwielen zorgen voor de nodige stabiliteit. De elektrische pallettruck is bovendien erg eenvoudig te gebruiken, maar natuurlijk alleen door degene die de juiste pincode invoert.

 

 

Stuurarm Click-2-Creep

De ergonomische stuurarm is ontworpen voor zowel linkshandig of rechtshandige bediening. Met de unieke Click-2-Creep functie verandert de snelheid met slechts een dubbelklik op de stuurarm in kruipsnelheid en kun je zelfs met de stuurarm rechtop rijden in hele krappe ruimtes.

Slim oploopwieltje

Het slimme oploopwiel voor het vorkwiel zorgt voor een soepele beweging over de onderste lat van de pallet. De vorken worden hierdoor gelift waardoor het vorkwiel zonder weerstand de pallet inrijden zonder de pallet te verschuiven.

smart truck

Smart truck

Standaard is in elke elektrische pallettruck smart truck hardware ingebouwd. Zo kunt u beschikken over relevante data in uw truckvloot voor een maximale productiviteit van uw vloot.

smart truck

Specificaties

Specificaties
Model LWE200
Opstarten Pincode
Breedte over de vorken 520 mm
Vorklengte 1150 mm
Batterij Full tractie 24V 225Ah
Laadstation Inclusief
Aandrijfwiel Polyurethaan
Vorkwielen Polyurethaan
Zwenkwielen Polyurethaan
Transportkosten Gratis (regio Utrecht)
Opties (op aanvraag) Vorkmaten, batterijcapaciteit, etc..
Technische specificaties
Hefcapaciteit: 2000 kg
Hefhoogte: 205 mm
Pompsysteem: 24 Volt

Toyota BT W serie

Bekijk de video van de BT W serie pallettrucks en constateer dat deze elektrische pallettruck de beste keuze is voor jaren.

Kopen of huren?

Kopen is niet altijd beter dan huren. Kopen is misschien wel de beste manier om beschikbaar kapitaal te besteden maar uit onderzoek blijkt dat bedrijven minder vaak een elektrische pallettruck bezitten. Verhuur kan al vanaf 1 dag tot wel 7 jaar, en we leveren het materieel snel bij je af.

Advies nodig? bel snel 0302805550

Wij helpen u graag op weg naar de juiste keuze