Over ons

Van der Kreeft is een echt familiebedrijf. In 1937 begon opa Van der Kreeft bijvoorbeeld al met het verhuren van bakfietsen in Utrecht. Langzaam maar zeker groeide het bedrijf tot wat het nu is. Met de 3e generatie aan het roer blijven we leren, ontwikkelen en de beste service bieden aan onze klanten.

Dat doen we door alleen de hoogste kwaliteit materieel te verkopen en verhuren. We zijn bijvoorbeeld merkdealer van Toyota, die ons hebben benaderd toen ze bezig waren om een Nederlands dealernetwerk op te richten. “Moving forward”, het motto van de Japanse gigant, past goed bij ons.

Naast de kwaliteit van onze producten, willen we ons onderscheiden met service die je verwachtingen overtreft. Daarom zijn we bijvoorbeeld razendsnel bij je als er iets stuk gaat, zodat je snel weer aan de slag kunt. Onze monteurs zijn allemaal goed opgeleid en weten vaak precies wat er moet gebeuren. En weten we dat een keertje niet, dan vertellen we je dat gewoon. Niemand schiet er iets mee op als we gaan lopen rommelen, toch?

We zijn ervan overtuigd dat tevreden klanten een stuk belangrijker zijn dan snel geld verdienen, omdat je daarmee zorgt voor continuïteit. Natuurlijk heb je geld nodig om te overleven, maar het is niet onze drijfveer. Dat zie je ook terug in onze bedrijfscultuur, waar we ervoor zorgen dat het gewoon prettig werken is. Respect voor elkaar en zekerheid voor onze medewerkers vinden we erg belangrijk.

Natuurlijk kijken we ook naar de toekomst en op welke manier we de wereld een beetje beter kunnen achterlaten voor komende generaties. Zo zaten we een aantal jaar geleden bijvoorbeeld met Toyota en Coca-Cola in een sustainabilityprogramma, om te zien hoe de ecologische voetafdruk van een productieketen verkleind kan worden. We zijn ook continu bezig om onze eigen bedrijfsvoering te verduurzamen, zodat we ook over 50 jaar nog steeds mee kunnen doen.

Onze kernwaarden

Als je kijkt naar waar het bij ons echt om draait, dan kunnen we dat in een aantal begrippen vatten:

Snel en sterk in kwaliteit en service

We zijn een begrip in Midden-Nederland en werken hard aan onze bekendheid in de rest van het land. Verhuur, verkoop of reparatie, wat je ook kiest: wij staan garant voor snelle, flexibele en betrouwbare service en producten van de beste kwaliteit.

Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen

Van der Kreeft is onbetwistbaar sterk in service en dat merk je aan alles. We werken voor 100% klanttevredenheid. Omzet behalen is hierbij een middel, zeker geen doel. Onze medewerkers zijn trots op het bedrijf en werken graag bij ons.

Integer en eerlijk

Wij doen wat we zeggen en maken waar wat we beloven. Kunnen we iets niet, dan zeggen wij dat ook. Vooraf. Nuchter, zonder poeha, duidelijk en betrouwbaar.

Onze missie

We zijn een betrouwbare partner, dragen bij aan het voortdurend verbeteren van de logistieke processen van onze klanten en laten een zo klein mogelijke CO2-voetafdruk achter.

Maar weet je? We kunnen er lang en kort over praten, maar uiteindelijk kun je toch het beste eens zelf ervaren hoe het er bij ons aan toegaat. Maak gewoon eens een afspraak of pak de telefoon, we vertellen je graag meer over wat we doen!