Heb je tijdelijk een elektrische pallettruck nodig, voor bijvoorbeeld horizontaal transport, het laden en lossen van goederen of het verzamelen van orders? Zoek dan niet verder. Bij ons kun je een elektrische pallettruck huren vanaf 1 dag tot wel 7 jaar. Er zijn verschillende uitvoeringen en vorkafmetingen beschikbaar, waardoor er altijd een pallettruck is die bij jouw wensen past.

Onze moderne elektrische pallettrucks zijn stil, snel en krachtig. En uiteraard zorgen we ook voor goed onderhoud en een goede verzekering. Omdat ze eenvoudig in gebruik zijn, kun je er snel mee aan de slag.

Het huren van een elektrische pallettruck is heel simpel: je geeft online door wat je nodig hebt, waarna wij een contract opstellen. Dit contract kun je heel eenvoudig online ondertekenen, met 1 druk op de knop. Als je al bekend bent in ons systeem, hoeft een aanvraag niet langer dan 5 minuten te duren. Het huren van een pallettruck kan haast niet makkelijker.

Is het contract ondertekend, dan maken we een afspraak om de pallettruck zo snel mogelijk bij je af te leveren. Soms kan dat zelfs op dezelfde dag.