BT Staxio SWE160L meelopend heffende steunpoten

1600kg
6000mm
24V
500Ah
Categorie: Stapelaars
Verkoopprijs
€ 13.250,- (ex btw.)
  • Met heffende steunpoten
  • Maximale batterijcapaciteit: 500Ah
  • Hefvermogen 1600 kilo
  • Hefhoogte tot 4050 mm

Deze elektrische stapelaar met meeloopfunctie is perfect voor zware toepassingen op grote hoogtes. Daarnaast maakt hij weinig geluid en is de stapelaar compact gebouwd. De elektromotor is een toonbeeld van duurzaamheid, kracht en efficiëntie.

Bovendien is de stapelaar uitgerust met telematica-hardware, waardoor je hiermee dus een echte smart truck in huis haalt.

Heffende steunpoten

De heffende steunpoten maakt van de stapelaar ook een elektrische pallettruck. Zo kunt u pallets met een onderlat moeiteloos verplaatsen. Een stapelaar en palletruck dus 2 in 1!

Powertrak & Castor-link

Het BT Powertrak-systeem is een gepatenteerde BT-uitvinding en regelt de ​​optimale druk van het aandrijfwiel op de vloer, ongeacht de lading. De High Capacity drive unit verdeelt bij kantelgevaar de belasting automatisch van aandrijfwiel naar zwenkwielen. Het 5-puntschassis garandeert stabiliteit: Wielen gekoppelde door een Castor-link systeem bieden bescherming en stabiliteit op ongelijke ondergronden.

Sensi-lift & click-2-creep

De ergonomische stuurarm is ontworpen voor linkshandige of rechtshandige. Click-2-creep om met de stuurarm rechtop in kruipsnelheid te rijden door te dubbelklikken op de snelheidsregeling. Sensi-lift voor traploos nauwkeurig regelen van de hef- en daalsnelheid.

Perfect view

De masten hebben een perfect view design en bieden een uitstekend uitzicht op de vorkpunten.

smart truck

Smart truck

Standaard is in elektrische stapelaar smart truck hardware ingebouwd. Zo kunt u beschikken over relevante data in uw truckvloot voor een maximale productiviteit van uw vloot.

smart truck

Specificaties

Specificaties
Model SWE160
Opstarten Pincode
Hefmast Triplex Hi-lo
Hefhoogte 4500 mm
Breedte over de vorken 570 mm
Vorklengte 1150 mm
Batterij Full tractie 24V 300Ah
Laadstation Standaard lader 220V (muurbevestiging)
Aandrijfwiel Polyurethaan
Vorkwielen Polyurethaan
Zwenkwielen Polyurethaan
Smart truck Ingebouwde telematica hardware
Transportkosten Gratis (regio Utrecht)
Technische specificaties
Hefcapaciteit: 1600 kg
Hefhoogte: 6000 mm
Pompsysteem: 24 Volt

Toyota BT Staxio serie stapelaars

Bekijk de video van de BT Staxio W serie stapelaars en constateer dat deze elektrische stapelaars de beste keuze is voor jaren.

Kopen of huren?

Kopen is niet altijd beter dan huren. Kopen is misschien wel de beste manier om beschikbaar kapitaal te besteden maar uit onderzoek blijkt dat bedrijven minder vaak een elektrische stapelaar bezitten. Verhuur kan al vanaf 1 dag tot wel 7 jaar, en we leveren het materieel snel bij je af.

Advies nodig? bel snel 0302805550

Wij helpen u graag op weg naar de juiste keuze