BT Staxio SPE140 platform

1400kg
24V
500Ah
5400mm
6km/u
smart
Categorie: Stapelaars
  • Ideaal voor het afleggen van lange afstanden en zwaar stapelwerk
  • Maximale batterijcapaciteit: 500 Ah
  • Hefvermogen 1400 kilo
  • Hefhoogte tot 5400 mm

Dankzij het opklapbare platform is deze meerijdende elektrische stapelaar ideaal voor gebruik in grote magazijnen waar lange afstanden afgelegd moeten worden. De grote batterij en eenvoudige wisseling van batterijen zorgt dat de productiviteit de hoogte in zal schieten.

Ook in krappe ruimtes komt deze stapelaar tot z’n recht: zowel het platform als de zijbescherming zijn eenvoudig op te klappen. En een geavanceerd hydraulisch systeem zorgt ervoor dat de druk op het aandrijfwiel altijd in verhouding is tot het gewicht dat verplaatst moet worden, zodat de grip altijd optimaal is. Dankzij de telematica-hardware is deze stapelaar met recht een smart truck te noemen.

Platform (integraal)

Het platform is voorzien van een rubberen antislip laag. Je hebt de keuze of de treeplank automatisch omhoog klapt of blijft staan als je afstapt. De scharnieren en het platform zijn slim in het chassis geïntegreerd.

Powertrak & Castor-link

BT Powertrak-systeem is een gepatenteerde BT-uitvinding en regelt de ​​optimale druk van het aandrijfwiel op de vloer, ongeacht de lading. Het 5-puntschassis garandeert stabiliteit: Wielen gekoppelde door een Castor-link systeem bieden bescherming en stabiliteit op ongelijke ondergronden.

Sensi-lift & click-2-creep

De ergonomische stuurarm is ontworpen voor linkshandige of rechtshandige. Click-2-creep om met de stuurarm rechtop in kruipsnelheid te rijden door te dubbelklikken op de snelheidsregeling. Sensi-lift voor traploos nauwkeurig regelen van de hef- en daalsnelheid.

Perfect view

De masten hebben een slank design en bieden een uitstekend uitzicht op de vorkpunten.

smart truck

Smart truck

Standaard is in elke elektrische pallettruck smart truck hardware ingebouwd. Zo kunt u beschikken over relevante data in uw truckvloot voor een maximale productiviteit van uw vloot.

smart truck

Specificaties

Specificaties
Model SWE140 meerijdend
Uitvoering Platform
Besturing Manual
Opstarten Pincode
Aandrijving Powertrak
Hefregeling Sensi-lift
Hefmast Duplex / Duplex Hi-Lo / Triplex Hi-Lo
Hefhoogte tot 5400 mm mogelijk
Breedte over de vorken 570 mm
Vorklengte 1150 mm
Batterij tot 500 Ah mogelijk
Laadstation Standaard of Hoog frequent lader
Aandrijfwiel Polyurethaan
Vorkwielen Polyurethaan
Zwenkwielen Polyurethaan
Smart truck Ingebouwde telematica hardware
Transportkosten Gratis (regio Utrecht)
Technische specificaties
Hefcapaciteit: 1400 kg
Hefhoogte: 5400 mm
Pompsysteem: 24 Volt

Toyota BT Staxio serie stapelaars

Bekijk de video van de BT Staxio P serie stapelaars en constateer dat deze elektrische stapelaars met platform de beste keuze is voor jaren.

Kopen of huren?

Kopen is niet altijd beter dan huren. Kopen is misschien wel de beste manier om beschikbaar kapitaal te besteden maar uit onderzoek blijkt dat bedrijven minder vaak een elektrische stapelaar bezitten. Verhuur kan al vanaf 1 dag tot wel 7 jaar, en we leveren het materieel snel bij je af.

Advies nodig? bel snel 0302805550

Wij helpen u graag op weg naar de juiste keuze