BT Reflex RRE250HE kantelcabine

2500kg
13m
48V
930Ah
smart
Categorie: Reachtrucks
  • Unieke kantelbare cabine voor maximale productiviteit, ergonomie en veiligheid.
  • Voor hoog intensief werk
  • Hefcapaciteit tot 2500 kilo
  • Hefhoogte tot 13 meter
  • 360° stuursysteem
  • Maximale rijsnelheid: 11,0 km/u

Deze reachtruck is geschikt voor intensief gebruik en werken op grote hoogte. Maar het bijzondere zit hem natuurlijk in de kantelbare cabine. Hierdoor wordt het voor de bestuurder nog eenvoudiger om nauwkeurig op grote hoogte te werken. Bovendien is het ergonomisch ook beter, dus eigenlijk onmisbaar als de bestuurder vaak in de hoogte moet kijken.

Daarnaast is de truck voorzien van telematica-hardware. Dit betekent dat je er eenvoudig een smart truck van maakt, waardoor je de productiviteit, veiligheid en effectiviteit van de truck kunt verbeteren. Dankzij de krachtige accu met hoge capaciteit kunnen ladingen bovendien snel verplaatst worden.

Ergonomische werkplek

Het bestuurderscompartiment, de ergonomische stoel, de bedieningselementen, de stuurkolom en zelfs de vloer kunnen worden aangepast aan elk postuur. Het 360° stuursysteem zorgt voor snel en soepel rijden. Perfecte ergonomie, de beste zijn klasse!.

Intuïtieve bediening

Intuïtieve bediening maakt het werken een stuk eenvoudiger. Het aflezen wordt nog gemakkelijker door de moderne en zeer contrasterende weergave op het display. Met de mini joysticks kun je opvallend simpel en snel alle hydraulische functies bedienen. Programmeerbare rijeigenschappen, afstelbare stuurgevoeligheid en een automatische parkeerrem zorgen voor een moeiteloze bediening. Stil soepel en aangenaam voorspelbaar.

 

Total view

Het standaard beschermdak is een, in kijkrichting ontworpen, waaier en optioneel is er zelfs een transparante dak. Het ontwerp van de Clear-view doorkijkmast in combinatie met het transparante dak bieden de bestuurder in alle situaties een uitstekend zicht op lading.

Pedalen als in auto

De indeling van de pedalen is hetzelfde als bij een auto voor een eenvoudige en intuïtieve besturing. De vloerhoogte is handmatig of elektronische verstelbaar.

Specificaties

Specificaties
Model RRE250H
Opstarten Pincode
Besturing 360° (uniek)
Hefregeling Electronisch
Hefmast Duplex Tele of Triplex Hi-Lo
Hefhoogte Tot 13 meter
Breedte over de vorken Instelbaar
Vorklengte 1150 mm
Batterij Full tractie 48V tot 930Ah
Laadstation Standaard of Hoog-frequent laadstation
Aandrijfwiel Polyurethane
Steunpootwielen Polyurethane
Smart truck Ingebouwde telematica hardware
Transportkosten Gratis (regio Utrecht)
Technische specificaties
Hefcapaciteit: 2500 kg
Hefhoogte: 13000 mm
Pompsysteem: 48 Volt

Toyota BT Reflex reachtruck

Bekijk de video van de BT Reflex R serie reachtruck en constateer dat wij de beste keuze zijn voor jaren.

Kopen of huren?

Kopen is niet altijd beter dan huren. Kopen is misschien wel de beste manier om beschikbaar kapitaal te besteden maar uit onderzoek blijkt dat bedrijven minder vaak een elektrische reachtruck bezitten. Verhuur kan al vanaf 1 dag tot wel 7 jaar, en we leveren het materieel snel bij je af.

Advies nodig? bel snel 0302805550

Wij helpen u graag op weg naar de juiste keuze