Heb je zware ladingen die hoog de lucht in moeten, dan is een reachtruck de ideale oplossing. Je kunt bij ons al een reachtruck vanaf 1 dag tot wel 7 jaar, waarbij je keuze hebt uit verschillende hefcapaciteiten en hefhoogtes.

De moderne reachtrucks in onze huurvloot zijn de ideale oplossing voor in je magazijn. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en dankzij het goede onderhoud ook zeer betrouwbaar. Daarnaast zorgen we er natuurlijk ook voor dat ze goed verzekerd zijn.

Een reachtruck huren is heel simpel. Je geeft je voorkeuren door in onze huurapplicatie, zodat wij je een aanbieding kunnen doen en een contract kunnen sturen. Dit contract onderteken je digitaal, met 1 druk op de knop. Als je al in ons systeem staat, duurt dit allemaal niet meer dan 5 minuten. Maar ook als nog niet bekend bij ons bent, gaat het razendsnel. We zorgen voor een transparant en soepel huurproces.

Is het contract ondertekend, dan maken we een afspraak om de reachtruck bij je af te leveren. Dat doen we altijd snel, soms zelfs op dezelfde dag.