BT Reflex RRE200H intensief

2000kg
13m
48V
930Ah
smart
Categorie: Reachtrucks
  • Maximale productiviteit en veiligheid
  • Eenvoudig en logisch te bedienen
  • Maximale rijsnelheid: 11,0 km/u
  • Hefcapaciteit tot 2000 kilo
  • Hefhoogte: 13000 mm
  • 360° stuursysteem (uniek)

Deze reachtruck is bijzonder geschikt voor intensief werk op grote hoogtes. De maximale hefhoogte van 11 meter is daar een duidelijk voorbeeld van. Dankzij de snelle bediening zal de productiviteit flink toenemen. Maar de veiligheid heeft er natuurlijk niet onder te lijden.

Zo is de reachtruck gebouwd volgens het Totalview-concept. Dat houdt in dat de bestuurder altijd uitstekend zicht heeft op de lading, wat de veiligheid ten goede komt. De bestuurder heeft daarnaast ook ruime mogelijkheden om zijn werkplek naar wens in te stellen. Zowel de stoel, vloer, bedieningselementen en stuurkolom zijn verstelbaar

Ergonomische werkplek

Het bestuurderscompartiment, de ergonomische stoel, de bedieningselementen, de stuurkolom en zelfs de vloer kunnen worden aangepast aan elk postuur. Het 360° stuursysteem zorgt voor snel en soepel rijden. Perfecte ergonomie, de beste zijn klasse!.

Intuïtieve bediening

Intuïtieve bediening maakt het werken een stuk eenvoudiger. Het aflezen wordt nog gemakkelijker door de moderne en zeer contrasterende weergave op het display. Met de mini joysticks kun je opvallend simpel en snel alle hydraulische functies bedienen. Programmeerbare rijeigenschappen, afstelbare stuurgevoeligheid en een automatische parkeerrem zorgen voor een moeiteloze bediening. Stil soepel en aangenaam voorspelbaar.

 

Total view

Het standaard beschermdak is een, in kijkrichting ontworpen, waaier en optioneel is er zelfs een transparante dak. Het ontwerp van de Clear-view doorkijkmast in combinatie met het transparante dak bieden de bestuurder in alle situaties een uitstekend zicht op lading.

Pedalen als in auto

De indeling van de pedalen is hetzelfde als bij een auto voor een eenvoudige en intuïtieve besturing. De vloerhoogte is handmatig of elektronische verstelbaar.

Specificaties

Specificaties
Model RRE200H
Opstarten Pincode
Besturing 360° (uniek)
Hefregeling Electronisch
Hefmast Duplex Tele of Triplex Hi-Lo
Hefhoogte Tot 13 meter
Breedte over de vorken Instelbaar
Vorklengte 1150 mm
Batterij Full tractie 48V tot 930Ah
Laadstation Standaard of Hoog-frequent laadstation
Aandrijfwiel Polyurethane
Steunpootwielen Polyurethane
Smart truck Ingebouwde telematica hardware
Transportkosten Gratis (regio Utrecht)
Technische specificaties
Hefcapaciteit: 2000 kg
Hefhoogte: 13000 mm
Pompsysteem: 48 Volt

Toyota BT Reflex reachtruck

Bekijk de video van de BT Reflex R serie reachtruck en constateer dat wij de beste keuze zijn voor jaren.

Kopen of huren?

Kopen is niet altijd beter dan huren. Kopen is misschien wel de beste manier om beschikbaar kapitaal te besteden maar uit onderzoek blijkt dat bedrijven minder vaak een elektrische reachtruck bezitten. Verhuur kan al vanaf 1 dag tot wel 7 jaar, en we leveren het materieel snel bij je af.

Advies nodig? bel snel 0302805550

Wij helpen u graag op weg naar de juiste keuze