BT Tyro LHE130 Li-ion

1600kg
36Ah
19,5cm
24V
4,8km/u
Categorie: Pallettrucks elektrisch
Verkoopprijs
€ 1.890,- (ex btw.)
  • Compact design
  • Onderhoudsvrije lithium-ion batterij
  • Pincode voor toegangscontrole
  • Moeiteloze manoeuvreerbaarheid, licht en compact
  • Ergonomisch ontwerp perfect voor kleine ruimtes

Geschikt voor het verplaatsen van ladingen voor alle soorten toepassingen, leveren BT pompwagens een complete serie innovatieve, flexibele oplossingen. Met gebruiksvriendelijke ontwerpen en levenslange garantie op de vorkframes leveren BT handpallettrucks de laagste kosten voor de eigenaar; maximale levensduur en inzetbaarheid

De compacte BT Tyro LHE130 elektrische pallettruck voelt zich prettig in kleine ruimtes zoals winkels, magazijnen en in vrachtwagens. De LHE130 is ergonomisch en kan moeiteloos worden gemanoeuvreerd door de mogelijkheid om met de stuurarm omhoog te rijden.

 

Stuurarm met pincode

Opstarten doe je met een pincode. Het modern display geeft de status van de pallettruck aan, de urenstand, de foutcodes en batterijstatus. De ergonomische stuurarm voelt intuïtieve aan met een kruipsnelheidsmodus en veiligheidsknop.

Li-ion energy pack

Lithium-ion batterij voor een verhoogde productiviteit. De truck is uitgevoerd met een onderhoudsvrije lithium-ion batterij, voor snel en tussentijds laden, voor een hoge beschikbaarheid en flexibiliteit. De batterij kan eenvoudig worden verwijderd.

Uiterst wendbaar

De stuurhoek van 180° maakt soepel en eenvoudig manoeuvreren mogelijk en zorgt voor een korte draaicirkel.

Extra batterij

Een optionele extra batterij kan eenvoudig worden gewisseld om de productiviteit te verhogen (extra batterij is een optie).

Snel en tussentijds opladen

Met de snellader duurt het opladen van de batterij ongeveer 2,5 uur. Dankzij de Li-ion techniek kun je bijvoorbeeld in een koffiepauze tussentijds opladen. Met een optionele kabel kun je in de vrachtwagen opladen (aansluiting vrachtwagen vereist). Hiermee voorkom je stilstand door een lege batterij.

Specificaties

Specificaties
Model LHE130
Hendel Standaard handgreep
Breedte over de vorken 520 mm
Vorklengte 1150 mm
Vorkwielen Nylon enkel
Stuurwielen Nylon
Technische specificaties
Hefcapaciteit: 2300 kg
Hefhoogte: 195 mm
Pompsysteem: Elektrisch

Advies nodig? bel snel 0302805550

Wij helpen u graag op weg naar de juiste keuze