Een elektrische vorkheftruck is bijna onmisbaar als je regelmatig grotere ladingen moet verplaatsen. Je kunt bij ons een elektrische vorkheftruck huren in allerlei uitvoeringen, met verschillende hefcapaciteiten en -hoogtes. Zo is er altijd eentje die past bij jouw wensen. Je huurt al een elektrische vorkheftruck vanaf 1 dag tot 7 jaar, altijd goed onderhouden en standaard goed verzekerd. Onze moderne elektrische vorkheftrucks zijn veilig, betrouwbaar en makkelijk te gebruiken. Daarnaast zijn ze niet alleen stil, maar ook buitengewoon krachtig.

Het huren van een elektrische vorkheftruck is heel simpel. Via de knop ‘Direct huren’ kom je in een formulier terecht waar je je voorkeuren kunt doorgeven. Op basis daarvan doen we je een aanbieding en sturen je een contract. Dit contract onderteken je digitaal, met een simpele druk op de knop. Zo maken we het huurproces transparant en verloopt het soepel en snel.

Zodra het contract ondertekend is, maken we een afspraak om de elektrische vorkheftruck bij je af te leveren. Dat kan altijd snel, soms al op dezelfde dag.