Het nat reinigen van een industriële bedrijfs- of winkelvloer is een fluitje van een cent met een schrobmachine. Je kunt bij ons al een schrobmachine huren vanaf 1 dag tot wel 7 jaar, waarbij je kunt kiezen uit machines in verschillende uitvoeringen en volop keuze in veegcapaciteit.

Onze schrobmachines zijn modern, snel en krachtig. Dankzij de dweilfunctie kun je oppervlakkig vuil eenvoudig schrobben, zodat je vloer snel weer schoon is. Uiteraard zijn al onze machines goed onderhouden, betrouwbaar en goed verzekerd. Bovendien zijn ze gebruiksvriendelijk, zodat je er snel mee aan de slag kunt.

Een schrobmachine huren gaat heel eenvoudig met onze huurapplicatie. Je geeft je voorkeuren door via het formulier onder ‘Direct huren’. Daarna sturen wij je een aanbieding en contract, dat je met 1 druk op de knop digitaal ondertekent. Ben je al bekend in ons systeem, dan duurt het huren van een schrobmachine nog geen 5 minuten. Het huurproces is volledig transparant en je weet van tevoren precies wat de voorwaarden zijn.

Na het ondertekenen krijg je een bevestiging, daarna maken we een afspraak over het afleveren van de schrobmachine. Dat kan altijd op korte termijn, soms zelfs op dezelfde dag.