Met een industriële trekker wordt het verplaatsen van kleine en grote lasten erg eenvoudig. Je kunt al een industriële trekker bij ons huren vanaf 1 dag tot wel 7 jaar. We hebben ze in verschillende uitvoeringen en capaciteiten, zodat er altijd een trekker is die past bij jouw wensen.

De industriële trekkers in onze huurvloot zijn modern, krachtig en snel. Daarnaast zorgen we ook voor goed onderhoud en zijn ze natuurlijk goed verzekerd. Ook zijn de industriële trekkers die je kunt huren eenvoudig in gebruik: je kunt er bijna direct mee aan de slag!

Het huren van een industriële trekker verloopt via onze moderne huurapplicatie. Je geeft eerst je voorkeuren door, zodat wij je een aanbieding op maat kunnen doen. Vervolgens sturen we je een contract, dat je met 1 druk op de knop digitaal kunt ondertekenen. Je bent van tevoren natuurlijk op de hoogte van onze voorwaarden, zodat je geen verrassingen tegen zult komen.

Na het ondertekenen krijg je een bevestiging en maken we een afspraak voor het afleveren van de industriële trekker. Dat kan altijd snel, soms zelfs op dezelfde dag.