Filter op

Stapelaars

Meelopend

Een elektrische stapelaar met meeloopfunctie is zeer geschikt om verschillende goederen in hoogte te stapelen. Ze zijn compact, wendbaar, krachtig en eenvoudig in gebruik. Onze meelopende stapelaars hebben verschillende hefvermogens, – hoogtes en uitbreidingsmogelijkheden.

Platform

Meerijdende stapelaars, ook wel stapelaars met een platform, zijn vooral geschikt om de productiviteit op langere afstanden te verbeteren. De platforms en zijbeschermingen zijn opklapbaar, waardoor de stapelaars ook in kleine ruimtes tot hun recht komen.

Reachmast

De flexibele stapelaars met reachmast combineren het beste van 2 werelden: het compacte ontwerp van een stapelaar met de flexibiliteit van een reachtruck. De mast is inschuifbaar en daardoor ideaal voor gebruik in krappe ruimtes.

Instaand

Voor intensief stapelen zijn er instaande stapelaars. Dit is niet alleen comfortabeler voor de bestuurder, maar mede dankzij het dak ook veiliger. Daarnaast zijn de stapelaars zo ontworpen dat de bestuurder rondom uitstekend zicht heeft.

Inzittend

De flexibele reach stapelaar nog intensiever gebruik is een inzittende stapelaar de oplossing. Dankzij de comfortabele zitpositie en de cockpit die dwars op de rijrichting staat, kan de bestuurder geconcentreerd en veilig zijn werk doen.