Filter op

Reachttrucks

Eenvoudig gebruik

Voor eenvoudige toepassingen zijn de reachtrucks voor eenvoudig gebruik ideaal. Alles is gericht op eenvoud, waardoor iedereen razendsnel met de reachtruck kan werken. Daarnaast zijn deze reachtrucks wendbaar en hebben ze een maximale hefhoogte van 8,5 meter.

Intensief gebruik

De reachtrucks voor intensief gebruik zijn geschikt om zware ladingen tot op grote hoogtes te heffen. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan het werkgemak van de bestuurder, waardoor de productiviteit

Kantelcabine

Deze reachtrucks zijn voor een groot deel gelijk aan de trucks voor intensief gebruik, met 1 belangrijk verschil: dankzij de kantelcabine verbetert het zicht naar boven en worden nek en schouders minder belast.

Krappe ruimtes

Met smalle chassis van deze reachtrucks zorgt ervoor dat het eenvoudig werken is met weinig ruimte, bijvoorbeeld bij blokstapelen of inrijstellingen. Verder is er veel aandacht voor de werkplek, zodat de bestuurder comfortabel en efficiënt kan werken.

4-weg

De 4-weg reachtrucks kunnen in verschillende richtingen rijden, waardoor ze zowel als zijlader als reachtruck te gebruiken zijn. Ook zeer geschikt voor het verplaatsen van lange ladingen.

Binnen en buiten

Deze reachtrucks zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, omdat ze rubberen banden hebben en een hoge bodemvrijheid. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om de bestuurder tegen het weer te beschermen.