Filter op

Pompwagens

Standaard

Onze standaard pompwagens zijn makkelijk te gebruiken en gaan ontzettend lang mee. Ideaal als je op zoek bent naar een simpele oplossing voor dagelijks laden, lossen en orders verzamelen. Ze zijn aantrekkelijk geprijsd en voorzien van levenslange garantie.

Geluidsarm

Een geluidsarme pompwagen is ideaal voor in bijvoorbeeld winkels, waar je je klanten zo min mogelijk wilt storen met het verplaatsen van allerlei goederen. Dit komt onder andere door het gebruik van schokabsorberend materiaal. De stille pompwagens hebben een Quiet Mark-label en PIEK-certificaat.

Hulpfunctie

Een pompwagen met hulpfunctie maakt het verplaatsen van zware ladingen een stuk makkelijker. Je hebt ongeveer 67% minder kracht nodig om de pompwagen met hulpfunctie in beweging te krijgen in vergelijking met een standaard pompwagen. Hiermee verhoog je de productiviteit en het werkgemak.

BT LIFTER HHL

Hoogheffend

Een hoogheffende pompwagen kan niet alleen gebruikt worden voor het verzamelen van orders, maar bijvoorbeeld ook als in hoogte verstelbare werktafel of voor het sorteren van orders. Dankzij de steunklemmen en steunarmen is de veiligheid gegarandeerd.

Weegfunctie

Met een pompwagen met weegfunctie kun je tegelijkertijd goederen verplaatsen en wegen. Hiermee verhoog je de productiviteit en voorkom je dubbel werk. Er zijn pompwagens met gewichtsindicatie of een nauwkeurige weegschaal, dus er is er altijd eentje die aan je eisen voldoet.

Vochtige omstandigheden

Voor het gebruik in vochtige omstandigheden of situaties waar een hoge hygiënische standaard nodig is, heb je een speciale pompwagen nodig. Daarom hebben we bijvoorbeeld pompwagens van gegalvaniseerd of roestvast staal, in zowel hoog- als laagheffende varianten.

Lage inrijhoogte

Speciaal voor het heffen en verplaatsen van lage pallets en goederen, zijn er pompwagens met lage inrijhoogte. Neergelaten zijn de vorken van deze pompwagens slechts 7,5 centimeter hoog. De afgeronde vorkpunten maken het makkelijk om lage obstakels te nemen.