Filter op

Pallettrucks elektrisch

Meelopend

Een elektrische pallettruck met meeloopfunctie is bij uitstek geschikt voor horizontaal transport, laden en lossen en het verzamelen van orders. Ze zijn zeer wendbaar en makkelijk te gebruiken. De lithium-ion-batterij is eenvoudig te verwisselen en in 2,5 uur weer volledig opgeladen

Platform (meerijdend)

De elektrische pallettrucks met platforms, zogenaamde meerijdende pallettrucks, zijn ideaal voor het overbruggen van langere afstanden. Met een snelheid van zo’n 10 kilometer per uur en een laadvermogen tot 2500 kilo, schiet de productiviteit de lucht in.

Instaand

Een instaande elektrische pallettruck zorgt ervoor dat je werknemers eenvoudig, veilig en comfortabel langere afstanden kunnen afleggen. Omdat de cockpit dwars op de rijrichting staat, heeft de bestuurder zeer goed overzicht. Deze pallettrucks zijn zeer geschikt voor het verplaatsen van rolcontainers en pallets.

Inzittend

Met een inzittende elektrische pallettruck is het erg eenvoudig om grote hoeveelheden goederen door grote magazijnen te verplaatsen. De bestuurder zit comfortabel, veilig en heeft uitstekend zicht. Dankzij de topsnelheid tot 20 km/u werkt het daarnaast ook erg efficiënt.