• Innovatie

Toyota Tonero vernieuwd

De trucks binnen de Tonero serie lossen ieder probleem op en voeren werkzaamheden uit onder alle omstandigheden. De waarde van de Trucks in Europees verband is vastgelegd in een aantal interviews met onze klanten. De Tonero serie is de manier om uw bedrijf een optimale boost te geven.

De Tonero heftrucks van Toyota ondersteunen klanten door heel Europa bij het draaiende van hun betreffende werkzaamheden. Dit is mede mogelijk gemaakt door de feedback die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen, hierdoor hebben wij de Tonero serie de afgelopen 10 jaar continu kunnen verbeteren. Ook het onderzoektraject en de ontwikkeling van het Toyota Productie Systeem (TPS) heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van een heftruck met verschillende transmissies en robuuste Toyota motoren. Dit alles heeft bewezen de prestaties te verbeteren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en robuustheid.

Havens

Ons duurzame chassis in combinatie met de cabine en industrie-specifieke toevoegingen maken de Tonero serie geschikt voor toepassingen tijdens alle mogelijke weercondities. De trucks beschermen niet alleen de truck en de last maar voorzien de bestuurder ook nog eens van essentieel bestuurdersgemak. De ultra-lean 1ZS motor, beschikbaar voor alle modellen tussen de 2.5 en 3.5 ton, voegt waarde toe in de omgeving van havens wanneer de bestuurders de motor tot het uiterste drijven bij lange afstanden. Onafhankelijke tests hebben aangetoond dat de 1ZS motor de impact van heavy driving op het energie verbruik reduceert, waar dit normaal gesproken toeneemt met 35%.

Drankindustrie

De standaard hoogte van een Tonero maakt de truck uitermate geschikt om een container te betreden, tevens is de Tonero serie tot 5 ton uitermate geschikt voor gebruik in de transport industrie. Dankzij een verhoogd bestuurdersgemak voor lange afstanden door de aanwezigheid van het SAS Steering Wheel Synchroniser in combinatie met Load Sensing Power Steering. Bovengenoemde opties en kenmerken zijn standaard voor de Tonero serie. Door deze technologie zal de bestuurder zich onder alle omstandigheden een voelen met de truck, sturen is nog nooit zo direct en consistent geweest. Naast de bovengenoemde voordelen zorgen deze kenmerken ook nog eens voor een brandstofbesparing van tussen de 7 en 14 procent.

Transport

De hydrostatische transmissie is een perfecte keuze voor deze industrie, dit type truck zorgt voor een exceptioneel bestuurdersgemak dankzij de ruime hefhoogte en de hoge zitpositie die zorgt voor een optimale zichtbaarheid op de last maar ook op zijn omgeving. De trucks binnen de Tonero serie kunnen ook worden voorzien van specifieke toevoegingen geschikt voor de dranken industrie, denk hierbij aan dubbele vorken om de productiviteit te verhogen. Het systeem of Active Stability (SAS) die de heffingshoek en hefsnelheid automatisch aanpast zorgt tevens voor hogere productiviteit en verbeterde veiligheid, door schade aan lasten te minimaliseren.

Productie

De uitgebreide Tonero serie Diesel of LPG heftrucks maakt dat er een passende truck is voor iedere vorm van produceren. De trucks beschikken over optimale zichtbaarheid en optimaal manoeuvreren voor interne toepassingen en kunnen worden voorzien van verschillende toevoegingen geschikt voor een bepaalde industrie. Dit wordt bevestigd door verschillende klanten.

Recycling

De robuuste en goed beveiligde industriële motoren, (1DZ-III en 1ZS) elimineren de impact van vuil en stof binnen deze industrie. Het Systeem of Active Stability (SAS) boost u productiviteit, helemaal in combinatie met de opties zoals de rotator en/of klem, speciaal ontworpen voor het verplaatsen van afval.

Bouw

De robuuste Tonero serie is tevens ontworpen om de motor te beschermen tijdens activiteiten in ruwe en stoffige omgevingen. Dankzij het Systeem of Active Stability (SAS), kunnen zware ladingen op een veilige manier getransporteerd worden. De trucks zullen in hun taken voorzien dankzij hun duurzame en betrouwbare karakter.