Toyota Traigo24 7FBEST10

1000kg
6,5m
24v
400Ah
Categorie: Vorkheftrucks elektrisch
  • Zeer wendbaar dankzij 3 wielen
  • Licht tot middelzwaar gebruik
  • Maximale rijsnelheid: 12,0 km/u
  • Hefvermogen tot 1000 kilo
  • Hefhoogte: 6510 mm

Laat je niet misleiden door het compacte formaat van deze elektrische vorkheftruck. Dankzij de krachtige 24-volts accu is dit een perfecte heftruck voor het verplaatsen van lichte tot middelzware lasten in fabrieken, magazijnen en winkels waar beperkte ruimte is. De lage instaphoogte en eenvoudige batterijwissel zorgt ervoor dat de productiviteit toeneemt.

Deze vorkheftruck is bovendien uitgerust met Toyota System of Active Stability (SAS), een veiligheidssysteem dat de bestuurder en de lading beschermt. De werkplek is ook erg prettig: er is uitstekend zicht rondom en de minihendels in de armsteun zijn licht en nauwkeurig te bedienen.

System of Active Stability

Gepatenteerd SAS systeem

Alleen verkrijgbaar op Toyota heftrucks. SAS overruled de bestuurder bij onveilige situaties om de truck met alle wielen op de grond en de lading stabiel te houden. De veiligste truck in zijn klasse!

Specificaties

Specificaties
Merk Toyota
Familie Traigo24
Model 7FBEST10
Bediening Hefhendels of Mini-levers
Hefvermogen 1000 kilo
Opstarten Contactsleutel
Besturing Bekrachtiging
Hefhoogte tot 6500 mm
Hefmast V / FW / FSW
Energy pack Full tractie 24V 400Ah
Laadstation Standaard / Hoog frequent
Banden Vol rubber super elastisch
Transportkosten Gratis (regio Utrecht)
Technische specificaties
Hefcapaciteit: 1000 kg
Hefhoogte: 6510 mm

Kopen of huren?

Kopen is niet altijd beter dan huren. Kopen is misschien wel de beste manier om beschikbaar kapitaal te besteden maar uit onderzoek blijkt dat bedrijven minder vaak een elektrische heftruck bezitten. Verhuur kan al vanaf 1 dag tot wel 7 jaar, en we leveren de heftruck snel bij je af.

Kopen of huren?

Kopen is niet altijd beter dan huren. Kopen is misschien wel de beste manier om beschikbaar kapitaal te besteden maar uit onderzoek blijkt dat bedrijven minder vaak een elektrische heftruck bezitten. Verhuur kan al vanaf 1 dag tot wel 7 jaar, en we leveren de vorkheftruck snel bij je af.

Advies nodig? bel snel 0302805550

Wij helpen u graag op weg naar de juiste keuze