Service Copy

Natuurlijk houdt onze dienstverlening niet op bij de verhuur of verkoop van nieuw en gebruikt materieel. We bieden daarnaast ook uitgebreide servicemogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld alle gangbare merken repareren, ook op locatie, zodat je nooit lang stilstaat met pech. Je kunt ook bij ons terecht voor de BMWT-keuring van je machines of voor originele onderdelen van alle merken.

Reparatie en onderhoud

Kapot materieel is erg vervelend, omdat het vaak grote gevolgen heeft voor je bedrijfsprocessen. Met goed onderhoud zorg je ervoor dat problemen tot een minimum beperkt blijven. Onze gekwalificeerde monteurs komen graag bij je langs met een compleet ingerichte servicewagen om jouw materieel in de beste staat te houden.

Moet er iets gerepareerd worden, dan kunnen we dat vaak ook op locatie doen. Voor grotere reparaties kun je terecht in onze werkplaats. De meeste vervangende onderdelen hebben we gewoon op voorraad. En als we iets niet kunnen, dan zeggen we dat eerlijk.

Je kunt ook bij ons terecht als je ergens over twijfelt. Dat kan van alles zijn, van een dashboardlampje tot een lekkende vloeistof of een tankdop die niet open gaat. We hebben alles al eens meegemaakt en kunnen je vaak snel helpen. Ons advies is natuurlijk gratis.

BMWT keuring

Volgens de wet moet je materieel dat door slijtage voor gevaarlijke situaties kan zorgen, minimaal 1 keer per jaar laten keuren. Dit is de BMWT-keuring. Laat je deze keuring niet op tijd uitvoeren en wordt je gecontroleerd, dan kun je een flinke boete krijgen.

Waarom BMWT keur?

Gediplomeerde keurmeester

We hebben gediplomeerde BMWT-keurmeesters in dienst, die je machines bijvoorbeeld ook kunnen keuren tijdens een onderhoudsbeurt. Dit scheelt tijd en kosten. Praktisch alle machines die bedoeld zijn voor mobiel intern transport moeten gekeurd worden, zoals heftrucks, magazijntrucks, veeg- en schrobmachines en pallettrucks.

Is jouw machine goedgekeurd, dan krijg je een BMWT-sticker met datum. Zo weet je precies wanneer je materieel weer aan een keuring toe is.