Uitleg SAS systeem

Dit unieke en gepatenteerd systeem zit standaard op alle Toyota heftrucks.

Toyota Tonero bewezen prestaties

De Toyota Tonero serie LPG en diesel vorkheftrucks zijn uitgerust met krachtige Toyota-motoren met het oog op maximale prestaties en intensief (buiten) gebruik. De trucks zijn standaard uitgerust met Toyota SAS, wat zorgt voor extra veiligheid en eenvoudigere behandeling van goederen.

BT Staxio stapelaar

Deze Toyota stapelaar maakt indruk, zorgt voor werkplezier en u kunt kiezen uit verschillende modellen in de gewenste hefcapaciteit en hefhoogte. Met zijn duurzame design en perfecte rijeigenschappen kan hij elke uitdaging moeiteloos en veilig aan.

Toyota Traigo 80

Introductie nieuwe elektrische vorkheftruck 2500 - 3500 kg

BT optio family - Product Design Award

De BT Optio L-serie Low level order pickers bestaan uit negen verschillende modellen voor orderverzamelen op laag niveau.

Toyota handpallettruck BT Lifter

De BT Lifter handpallettrucks van Toyota zetten al meer dan 60 jaar de norm in kracht en prestaties. Dit hele toonaangevende assortiment is zeer duurzaam gebleken en wordt daarom in elke branche gebruikt.

BT Lifters family

Introductie nieuwe BT handpallettruck / pompwagen

BT LIfter PRO demo

Demonstratie van de BT Lifter Pro uitvoering. Deze Arbo vriendelijke uitvoering is uniek en heeft een gepatenteerd systeem om met weinig kracht 2500 kg in beweging te brengen..

Toyota lanceert zware elektrische vorkheftruck range

Deze week onthult Toyota de nieuwe elektrische vorkheftruck range van 6 tot 9 ton. Trouw aan het SAS concept (System Active Stability) en haalt verder alles uit de kast. ALL POWER, ALL ELECTRIC, ALL TOYOTA