Traigo 48

productpresentatie nieuwe 48 volt elektrische vorkheftruck 1500 - 2000 kg

Toyota BT reflex reachtrucks

Toyota lanceert 3 nieuwe reachtruckseries op de Europese markt. Reikt hoger dan ooit, spoele werking, optimaal rijcomfort en ook verkrijgbaar met Lithium-Ion en I-Site in de Basic of High preformance uitvoering.

SAS unique balance

Wist u dat 30% van de ongevallen wordt veroorzaakt door zijdelings kantelen van een truck? Door de stabiliteit van onze trucks te verhogen, kunnen wij de kans op dit soort ongelukken verkleinen. Daarom behoort het System of Active Stability (SAS) tot de standaard uitrusting van al onze

Reflex reachtruck een intelligent ontwerp

De nieuwe generatie reachtrucks van BT Reflex staat voor pure intelligentie – een intelligent ontwerp voor maximale veiligheid bij het gebruik, intelligente rijeigenschappen en intelligente programmeerbare prestaties voor maximale productiviteit. We noemen dit ‘i-reach’.

Reflex reachtruck driver adjustability

Uitstekende ergonomie voor optimale prestaties

Toyota lanceert zware elektrische vorkheftrucks

Deze week onthult Toyota de nieuwe elektrische vorkheftruck range van 6 tot 9 ton. Trouw aan het SAS concept (System Active Stability) en haalt verder alles uit de kast. ALL POWER, ALL ELECTRIC, ALL TOYOTA

Uitleg SAS systeem

Dit unieke en gepatenteerd systeem zit standaard op alle Toyota heftrucks.

Toyota Tonero bewezen prestaties

De Toyota Tonero serie LPG en diesel vorkheftrucks zijn uitgerust met krachtige Toyota-motoren met het oog op maximale prestaties en intensief (buiten) gebruik. De trucks zijn standaard uitgerust met Toyota SAS, wat zorgt voor extra veiligheid en eenvoudigere behandeling van goederen.

BT Staxio stapelaar

Deze Toyota stapelaar maakt indruk, zorgt voor werkplezier en u kunt kiezen uit verschillende modellen in de gewenste hefcapaciteit en hefhoogte. Met zijn duurzame design en perfecte rijeigenschappen kan hij elke uitdaging moeiteloos en veilig aan.

Toyota Traigo 80

Introductie nieuwe elektrische vorkheftruck 2500 - 3500 kg