Stapelaars: BT Staxio W-serie HWE100 Minimover

  • Hefhoogte tot 2 meter
  • Draaicirkel van 208°
  • Ingebouwde batterijlader (220 Volt)
  • Compact chassis
  • Fotocel voor automatische hoogteafslag (optie)
  • Vijfpuntschassis voor unieke stabiliteit

De HWE100 is het basismodel in de BT Staxio W-Serie: een compacte stapelaar met veilige en gemakkelijke horizontale palletbewegingen. Geschikt voor het stapelen in laagintensieve toepassingen. Dankzij zijn lage gewicht, de compacte afmetingen en de hefcapaciteit van 1000 kg is de HWE100 ideaal voor uiteenlopende toepassingen.

De BT Staxio HWE100 is een compacte maar veelzijdige meeloopstapelaar die multifunctioneel inzetbaar is als pallettruck, oderverzamelaar en verstelbare werktafel. De eenvoudige bediening, ergonomische besturing en onderhoufdsvrije batterijen met ingebouwde lader maken dat deze truck ook geschikt is voor de minder ervaren gebruiker.

BT Castorlink
De HWE100 is uitgerust met het unieke BT Castorlink-systeem, met zwenkwielen die binnen de carrosserie van de truck draaien. Dit zorgt voor een soepele werking op hellingen en verlaagt de kans op wielbeschadiging.

De HWE100 beschikt over het unieke vijfpuntchassis van BT, voor uitmuntende stabiliteit en besturing.

De HWE100S heeft dezelfde kenmerken als de HWE100 maar dan met brede steunpoten voor het hanteren van verschillende palletformaten. Beide modelen hebben een maximale hefhoogte van twee meter.

verkoopprijs: € 4500
offerte aanvragen   huurtarieven aanvragen