Stapelaars: BT Staxio S-serie SSE160D

  • Tilt 2 pallets tegelijkertijd
  • Tilt 1,2 ton (steunpoten) + 1,6 ton (vorken)
  • Hefhoogtes tot 1,7 m
  • Smal chassis
  • Dubbele pallethandling

De BT Staxio S-serie is ontwikkeld voor toepassingen waarbij het wenselijk is dat de bestuurder in een volledig afgesloten bestuurderscompartiment werkt en daarbij toch kan blijven staan, voor optimale snelheid en flexibiliteit tijdens het werken. De zijwaartse bestuurderspositie is bijzonder geschikt voor het rijden in beide richtingen. Dankzij de clearview-doorkijkmast en het clearview-beschermdak kan op alle hoogten veilig worden gewerkt.

Draaiwielontwerp van BT
De stapelaar stuurt licht en nauwkeurig dankzij het speciale draaiwielontwerp van BT. Met de bedieningsknop is de stapelaar moeiteloos manoeuvreerbaar. Het algehele ontwerp zorgt voor een lichte vingertipbediening tijdens het rijden. Heffen en dalen gaat net zo makkelijk dankzij de elektronische hendels met vingertipbediening.

Gebruik in de voertuigen
De SSE160D is ontworpen met een smal chassis van slechts 770 mm en zonder beschermdak, voor gebruik in voertuigen. De stapelaar is ideaal voor het laden en lossen van twee pallets tegelijk.  

De SSE160D kan tegelijkertijd 800 kg op de steunpoten en 800 kg op de heffende steunpoten vervoeren. Met neergelaten vorken bedraagt de maximale hefcapaciteit van de steunpoten 1600 kg voor horizontaal transport en 1200 kg voor stapelen.