Reachttrucks: BT Reflex R-serie RRE140

 • Hefcapaciteit 1400 kg
 • Hefhoogte tot 9,0 m
 • Batterijcapaciteit tot 620Ah
 • Rijsnelheid 14 km/u
 • TLC (transitional lift control) > uniek!
 • Kantelcabine (optie)
 • 360° stuursysteem
 • BT acces control
 • BT Totalview
 • iReach
 • Keuze uit joystick of (mini)hendels bediening

iReach
De nieuwe generatie reachtrucks van BT Reflex staat voor pure intelligentie – een intelligent ontwerp voor maximale veiligheid bij het gebruik, intelligente rijeigenschappen en intelligente programmeerbare prestaties voor maximale productiviteit. We noemen dit ‘i-reach’.

Totalview-concept
Goed, ongehinderd zicht voor de bestuurder tijdens het werken is essentieel om veilig te werken. Bij de BT Reflex is zorgvuldig nagedacht over alle aspecten van goed zicht. We noemen dat ‘BT Totalview’, hierbij zorgen we voor goed zicht bij het rijden en het manoeuvreren.

Veiligheid
De veiligheid van de bestuurder gaat boven alles. De cabine van de Reflex is zo ontworpen dat de bestuurder zich te allen tijde binnen het profiel van de truck bevindt.

Snelheid
Productiviteit heeft alles te maken met de snelheid van werkcycli. Hoewel de af te leggen afstanden en hefhoogten van toepassing tot toepassing verschillen, zijn de werkcycli voor reachtrucks altijd afhankelijk van de werksnelheid voor zowel horizontale verplaatsing als verticale bewegingen. Het geavanceerde Transitioneel Lift Control systeem maakt het mogelijk dat ook bij maximale snelheid de hef en daalbewegingen volledig soepel verlopen. Zo is de lading beschermd en de veiligheid gewaarborgd gedurende het hele proces.

Efficiënt energieverbruik
BT Reflex trucks worden aangedreven door AC-wisselstroommotoren, die garant staan voor een zo efficiënt mogelijk energiegebruik. Het energieverbruik van de BT Reflex modellen is laag. Bijkomend voordeel is de regeneratie van energie bij snelheid verminderen en remmen.

Hoogtekiezer met indicatie van hoogte en gewicht
Deze optie maakt het mogelijk veelgebruikte hefhoogten in te programmeren voor snel en nauwkeurig stapelen. De hoogtekiezer kent twee standen (de pallet wegzetten en oppakken) en bestuurt nauwkeurig de hef- en daalbewegingen gedurende het proces. Alle informatie betreffende de last wordt weergegeven op het display, waarop ook de hefhoogte en het gewicht van de lading wordt getoond.

Meer comfort – minder vermoeidheid
Comfort is essentieel als het erom gaat het beste uit uw chauffeurs te halen, en daarbij moet de volledige werkcyclus in aanmerking genomen worden. Dit omvat ook het in- en uitstappen van de cabine.

Reachtrucks voor intensieve werkzaamheden
Met de Transitional Lift Control (TLC) bieden onze reachtrucks uit de R-serie schokvrij heffen en dalen, zelfs bij maximale snelheden, om beschadiging van de last te voorkomen.

Optimale ergonomie
Comfort is essentieel als het erom gaat het beste uit uw chauffeurs te halen, en daarbij moet de volledige werkcyclus in aanmerking genomen worden. Dit omvat ook het in- en uitstappen van de cabine.

Beschikbare modellen

model max
hefcapcaiteit
max
hefhoogte
max batterij
capaciteit
maximale
rijsnelheid
RRE140  1400 kg  9,0 m  620 Ah  14 km/u
RRE160  1600 kg  10,5 m  775 Ah  14 km/u 
RRE180  1800 kg  11,0 m  775 Ah  14 km/u
RRE200  2000 kg  12,5 m  930 Ah  14 km/u
RRE250  2500 kg  12,5 m  930 Ah  14 km/u
RRE140E  1400 kg  9,0 m  620 Ah  14 km/u
RRE160E  1600 kg 10,5 m  775 Ah  14 km/u
RRE180E  1800 kg 11,0 m  775 Ah  14 km/u
RRE200E  2000 kg 12,5 m  930 Ah  14 km/u
RRE250E  2500 kg 12,5 m  930 Ah  14 km/u
E = met kantelcabine

 

Zorg voor het milieu
De productiefaciliteiten in Mjölby (Zweden) - waar de BT Reflex geproduceerd wordt – is gecertificeerd volgens ISO 14001. Dankzij de aandacht voor het tot het uiterste beperken van afval helpt het Toyota Productie Systeem (TPS) de gevolgen van onze productieactiviteiten voor het milieu te beperken. CO2-uitstoot, waterverbruik, voortbrengen van afvalwater en de hoeveelheid gestort afval, zijn allemaal verminderd, terwijl het recyclen van verpakkingsmateriaal, water en schroot is toegenomen. Ook de uitstoot van gevaarlijke stoffen en luchtvervuiling zijn verminderd. We zijn op weg naar een nieuwe samenleving die gericht is op recycling en daarom is TMHE steeds op zoek naar manieren om de mogelijkheden tot recycling van haar producten te verbeteren. De nieuwe BT Reflex is ontworpen om in hoge mate gerecycled te kunnen worden. Aan het einde van de levensduur kunnen de materialen voor ruim 99% hergebruikt worden.

offerte aanvragen   huurtarieven aanvragen

Video