Reachttrucks: BT Reflex O-Serie RRE160R

 • Geschikt voor binnen en buiten gebruik
 • Hefcapaciteit 1600 kg
 • Hefhoogte tot 7,5 m
 • Batterijcapaciteit tot 620Ah
 • Rijsnelheid 11 km/u
 • TLC (transitional lift control) > uniek!
 • Kantelcabine (optie)
 • 360° stuursysteem
 • BT acces control
 • BT Totalview
 • iReach
 • Keuze uit joystick of (mini)hendels bediening

Reachtruck voor buiten gebruik

Multifunctionele BT Reflex reachtruck  
Net als de andere modellen uit de BT Reflex serie is de O-serie uitgerust met AC technologie, 360 graden besturing en het geavanceerde Transitional Lift Control Systeem. Dankzij de hoge bodemvrijheid en volrubber wielen, is deze nieuwe BT Reflex speciaal ontworpen voor buiten gebruik. Dankzij het compacte truckontwerp en gunstige restcapaciteit, kan deze truck ook prima uit de voeten binnen het magazijn.

De BT Reflex O-serie is geschikt voor toepassingen met hellingen, drempels, op geasfalteerde wegen en zelfs op ruwe en oneven oppervlaktes zoals stelkon platen of klinkers. Met een hefhoogte tot 7,5 meter is de BT Reflex O-serie eenvoudig inzetbaar voor blokstapelen, opslag in buitenstelling en het zijdelings laden en lossen van een vrachtwagen/trailer.

Maximaal comfort en speciale veiligheidsvoorzieningen
Een verstelbare stoel en bedieningen, een uitstekende algehele zichtbaarheid en een lage instaphoogte: dit alles zorgt voor een hoog niveau van comfort en efficiëntie voor de bestuurder. De veiligheid van de bestuurder gaat boven alles, daarom is de cabine van de Reflex is zo ontworpen dat de bestuurder zich ten alle tijden binnen het profiel van de truck bevindt. Een  ander voordeel voor de bestuurder zijn de eenvoudige bedieningselementen.

Programmeerbaar en configureerbaar
Doordat ze makkelijk te programmeren en volledig configureerbaar zijn, zijn de BT Reflex N-serie reachtrucks ook geschikt voor toepassingen in koelhuizen. Met rijsnelheden tot 11 kilometer per uur biedt de elektronische vorkbedieningsfunctie van onze N-serie precisie en zorgt deze voor een soepele werking.

BT Totalview-concept
Goed, ongehinderd zicht voor de bestuurder tijdens het werken is essentieel om veilig te werken. Bij de BT Reflex is zorgvuldig nagedacht over alle aspecten van goed zicht. We noemen dat ‘BT Totalview’, hierbij zorgen we voor goed zicht bij het rijden en het manoeuvreren.

Snelle werkcycli
Productiviteit heeft alles te maken met de snelheid van werkcycli. Hoewel de af te leggen afstanden en hefhoogten van toepassing tot toepassing verschillen, zijn de werkcycli voor reachtrucks altijd afhankelijk van de werksnelheid voor zowel horizontale verplaatsing als verticale bewegingen. Het geavanceerde Transitioneel Lift Control systeem maakt het mogelijk dat ook bij maximale snelheid de hef en daalbewegingen volledig soepel verlopen. Zo is de lading beschermd en de veiligheid gewaarborgd gedurende het hele proces.

Efficiënt energieverbruik
BT Reflex trucks worden aangedreven door AC-wisselstroommotoren, die garant staan voor een zo efficiënt mogelijk energiegebruik. Het energieverbruik van de BT Reflex modellen is laag. Bijkomend voordeel is de regeneratie van energie bij snelheid verminderen en remmen.

Duidelijke, beknopte informatie
De BT Reflex serie geeft de bestuurder volledige informatie door middel van een intuïtief informatiedisplay, met onder meer:
- batterijconditiemeter
- stuurwielrichting indicator
- rijrichting indicator
- parkeerrrem indicator
- service en onderhoud indicator
- kalender en klok
Wanneer zich tijdens het gebruik een fout voordoet, wordt de bestuurder daar via het display direct op geattendeerd. 

Model Max. hefcapaciteit (kg) Max. hefhoogte (m) Max. batterijcapaciteit (Ah) Max. rijsnelheid (km/h)
RRE160R 1600 7.5 620 11
offerte aanvragen   huurtarieven aanvragen