Reachttrucks: BT Reflex B-serie RRE140B

  • Hefcapaciteit 1400 kg
  • Hefhoogte tot 8,5 m
  • Batterijcapaciteit tot 620 Ah
  • Rijsnelheid 10 km/u
  • 360° stuursysteem
  • BT acces control
  • BT Totalview
  • iReach

De BT Reflex B-serie is specifiek ontworpen om eenvoudige reachtrucktoepassingen veilig en efficiënt te laten verlopen. De B-serie beschikt over eigenschappen die maken dat de truck ook erg betrouwbaar is in toepassingen waarin de bestuurder meerdere taken moet uitoefenen. De maximale hefhoogte van de truck bedraagt 8.5 meter. De nieuwe B-serie beschikt over een even uitzonderlijke efficiëntie dan de andere reachtrucks uit de Reflex-familie.

iReach
De nieuwe generatie reachtrucks van BT Reflex staat voor pure intelligentie – een intelligent ontwerp voor maximale veiligheid bij het gebruik, intelligente rijeigenschappen en intelligente programmeerbare prestaties voor maximale productiviteit. We noemen dit ‘i-reach’.

Beschikbare modellen

model max
hefcapcaiteit
max 
hefhoogte
max batterij
capaciteit
maximale
rijsnelheid
RRE120B  1200 kg  8,5 m  620 Ah  10 km/u
RRE140B  1400 kg  8,5 m  620 Ah  10 km/u 
RRE160B  1600 kg  8,5 m  620 Ah  10 km/u

Totalview-concept
Goed, ongehinderd zicht voor de bestuurder tijdens het werken is essentieel om veilig te werken. Bij de BT Reflex is zorgvuldig nagedacht over alle aspecten van goed zicht. We noemen dat ‘BT Totalview’, hierbij zorgen we voor goed zicht bij het rijden en het manoeuvreren.

Basic maar wel met de rijeigenschappen van de comfort

Comfort is essentieel als het erom gaat het beste uit uw chauffeurs te halen, en daarbij moet de volledige werkcyclus in aanmerking genomen worden. Dit omvat ook het in- en uitstappen van de cabine.

Veiligheid
De veiligheid van de bestuurder gaat boven alles. De cabine van de Reflex is zo ontworpen dat de bestuurder zich te allen tijde binnen het profiel van de truck bevindt.

Snelheid
Productiviteit heeft alles te maken met de snelheid van werkcycli. Hoewel de af te leggen afstanden en hefhoogten van toepassing tot toepassing verschillen, zijn de werkcycli voor reachtrucks altijd afhankelijk van de werksnelheid voor zowel horizontale verplaatsing als verticale bewegingen. Het geavanceerde Transitioneel Lift Control systeem maakt het mogelijk dat ook bij maximale snelheid de hef en daalbewegingen volledig soepel verlopen. Zo is de lading beschermd en de veiligheid gewaarborgd gedurende het hele proces.

Efficiënt energieverbruik
BT Reflex trucks worden aangedreven door AC-wisselstroommotoren, die garant staan voor een zo efficiënt mogelijk energiegebruik. Het energieverbruik van de BT Reflex modellen is laag. Bijkomend voordeel is de regeneratie van energie bij snelheid verminderen en remmen.

Optimale ergonomie

Comfort is essentieel als het erom gaat het beste uit uw chauffeurs te halen, en daarbij moet de volledige werkcyclus in aanmerking genomen worden. Dit omvat ook het in- en uitstappen van de cabine.

Zorg voor het milieu
De productiefaciliteiten in Mjölby (Zweden) - waar de BT Reflex geproduceerd wordt – is gecertificeerd volgens ISO 14001. Dankzij de aandacht voor het tot het uiterste beperken van afval helpt het Toyota Productie Systeem (TPS) de gevolgen van onze productieactiviteiten voor het milieu te beperken. CO2-uitstoot, waterverbruik, voortbrengen van afvalwater en de hoeveelheid gestort afval, zijn allemaal verminderd, terwijl het recyclen van verpakkingsmateriaal, water en schroot is toegenomen. Ook de uitstoot van gevaarlijke stoffen en luchtvervuiling zijn verminderd. We zijn op weg naar een nieuwe samenleving die gericht is op recycling en daarom is TMHE steeds op zoek naar manieren om de mogelijkheden tot recycling van haar producten te verbeteren. De nieuwe BT Reflex is ontworpen om in hoge mate gerecycled te kunnen worden. Aan het einde van de levensduur kunnen de materialen voor ruim 99% hergebruikt worden.