Orderverzameltrucks: BT Optio M-Serie OME100

  • Flexibel verplaatsbaar bedieningsconsole
  • Orders verzamelen tot 3,3 meter
  • Capaciteit 1000 kg
  • Smal chassis 970 mm
  • Cabinebreedten: 1000 mm, 1200 mm, 1400 mm
  • Energie efficiëntie
  • Optimesed Truck Performance (OTP)
  • Keuze uit vaste of verstelbare vorken
  • Handige opbergvakken en krimpfoliehouder
  • Opklapbare beschermbeugels 

Het OME100 model van de BT Optio M-serie voor orderverzamelen op het eerste, tweede en derde niveau kan palletlasten tot 1 ton hanteren, met verzamelhoogtes tot 3,4 meter

BT Powerdrive
De BT Optio zijn uitgerust met het BT Powerdrive-motorcontrolesysteem met AC-aandrijfmotor. Een centrale processor controleert de truckprestaties, wat resulteert in een extreem soepele bediening bij alle snelheden. Telkens wanneer de truck vaart mindert of remt, wordt de energie teruggevoerd naar de batterij, zodat lange werkshifts op slechts een batterijlading uitgevoerd kunnen worden.

Smooth Operator-concept
De nieuwe modellen uit de BT Optio M-Serie zijn ontworpen rondom het Smooth Operator-concept, om de orderpicker, optimale ondersteuning te bieden tijdens zijn werkzaamheden. Dit betekent een comfortabele en gebruiksvriendelijke werkplek die overzichtelijk en praktisch in gebruik is.

Flexibele bedieningsconsole
De bestuurdersconsole kan gemonteerd worden in de vorkrichting of in de mastrichting, afhankelijk van de wens van de chauffeur. Ook kan deze met 2 bedieningsconsoles worden uitgerust voor optimale flexibiliteit. Een vierde alternatief is een 'light' versie waarbij de initiele heffing wordt bedient door 2 knoppen en de console gemonteerd is in kijkrichting.

Optimised Truck Performance
Het BT Powerdrive-systeem verlaagt de rijsnelheid van de truck automatisch bij het nemen van bochten, zodat rijden in alle omstandigheden veilig is. Automatische snelheidsvermindering wordt ook toegepast bij het werken op hoogte.

Orderverzamelen op hogere niveaus
De BT Optio M-modellen zijn niet alleen ontwikkeld voor rail- of inductiebegeleiding in zeer smalle gangen, maar ook om vrij te rijden in bredere gangen. BT Optispace stemt continu de rijsnelheid af op de platformhoogte. De bestuurder kan zich daardoor geheel op het orderverzamelen concentreren; vertrouwens op de stabiliteit en prestaties van de machine. De ruime cabines van de BT Optio M-serie, met de minimale afstand tussen de bestuurder en de lastdrager, zorgen voor maximale productiviteit en verminderde fysieke belasting bij de bestuurder. 

offerte aanvragen   huurtarieven aanvragen

Video