Orderverzameltrucks: BT Optio H-Serie OME100H

 • Man-up orderverzamelen tot 12 meter (platformhoogte tot 10,5 meter)
 • Max. capaciteit 1000 kg
 • Chassisbreedte: 1050 mm of 1250 mm
 • Diverse cabinebreedten: van 1000 mm tot 1800 mm
 • Uitvoering met initiële heffing met vaste of verstelbare vorken
 • BT Optipace-systeem
 • Snelle acceleratie
 • Maximale rijsnelheid van 12 km/u
 • Display met hoogte-indicator
 • Lage opstap en brede ingang
 • FreeMove-platform
 • Smooth Operator-concept
 • Effeciente cabineverlichting
 • E-bar
 • Handige opbergvakken
 • Schrijftafel in de cabine

De compleet nieuwe BT Optio H-Serie vormt een nieuwe standaard in orderverzamelen op hoog niveau. Ondanks het compacte ontwerp is deze truck uitermate geschikt voor orderverzamelen op het hoogste niveau in zijn klasse. De truck is uitgerust met veiligheidsfuncties om dergelijke werkzaamheden tot een routineklus te maken. Orderverzamelen op hoog niveau biedt maximale operationele flexibiliteit, zodat kostenbesparing binnen handbereik komen.

BT Optipace
De BT Optio H-Serie is geschikt voor het rijden in smalle gangen met rail- of inductiegeleiding, maar kan ook probleemloos funtioneren om vrij te rijden. In beide situaties moet de bestuurder zo snel en soepel mogelijk tussen de pickposities kunnen bewegen. De H-Serie blinkt uit in ‘diagonaal’ rijden, waarbij de truck tegelijkertijd rijdt en heft of daalt. Het BT Optipace-systeem controleert de lading van de truck en de hefhoogte en past de rijsnelheid daar automatisch op aan. De bestuurder kan zich volledig concentreren op het orderverzamelen en daarbij snel en zelfverzekerd te werk gaan.

AC-efficiëntie
Telkens als de cabine daalt of de truck vaart mindert, wordt de energie teruggevoerd naar de batterij. Hierdoor is de H-Serie in veel toepassingen geschikt om twee volledige diensten te draaien op één batterijlading. Mocht het nodig zijn dan is de batterij snel verwisseld dankzij het ingebouwde rollenbed.

Het in- en uitstappen van de ruime cabine is gemakkelijk, dankzij de lage opstap en brede ingang. De rugleuning is verstelbaar en voor toepassingen waarbij langere rijafstanden aanwezig zijn is optioneel een comfortabele leverbaar. Het FreeMove-platform betekent dat de cabinevloer helemaal vlak is, zonder de aanwezigheid van veiligheidspedalen op de vloer. De veiligheid is gewaarborgd door de sensoren onder de vloer die de aanwezigheid van de bestuurder detecteren.

Smooth Operator-concept
De nieuwe modellen uit de BT Optio L-Serie zijn ontworpen rondom het Smooth Operator-concept, om de orderpicker, optimale ondersteuning te bieden tijdens zijn werkzaamheden. Dit betekent een comfortabele en gebruiksvriendelijke werkplek die overzichtelijk en praktisch in gebruik is.

Flexibele bediening
Het bedieningspaneel van de truck is aan de vork of de mast zijde te plaatsen, afhankelijk van de voorkeur van de bestuurder en de toepassing. Alle bedieningselementen zijn in hoogte verstelbaar en de rij hef-/daalfuncties hebben vingertipbedieining voor maximale nauwkeurigheid.

Dubbel bestuudersaanwezigheidssysteem
De bestuurder is dubbel beschermd, omdat de truck niet kan worden gebruikt voordat de bestuurder beide handen op het bedieningspaneel plaatst en op de cabinevloer staat.  zodra de truck stilstaat, schakelt een automatische parkeerrem in.

Totalview-ontwerp
Het zicht is optimaal dankzij de open indeling van de cabine, de doorkijkmast en het beschermdak.

Geavanceerd persoonsbeschermingssysteem
De BT Optio H-Serie is tevens geschikt voor het optionele geavanceerde persoonsbeschermingssysteem. Dit systeem detecteert obstakels in de gang die mogelijk niet zichtbaar zijn vanuit een geheven cabine, vermindert de snelheid en laat de truck indien nodig volledig tot stilstand komen. De fysieke veiligheid van de bestuurder wordt gewaarborgd door de stevige cabineconstructie met beschermdak en opklapbare beschermbeugels. In het geval van een noodsituatie kan de cabine gemakkelijk omlaag worden gebracht. 

offerte aanvragen   huurtarieven aanvragen

Video