Pallettrucks elektrisch: BT LPE200 Levio

  • Optimised Truck Performance (OTP)
  • 'One touch' opklapbare zijbeugels
  • Geintegeeerde zijbescherming
  • 'Click-2-creep' eenvoudig manoeuvreren
  • Veilig en geveerd bestuurders platform
  • Robuuste behuizing
  • Ergomomische stuurarm
  • Castorlink systeem zorgt voor uitzonderlijke stabiliteit
  • Powertrak systeem past druk aandrijfwiel aan naar lading

Haal het maximum uit uw BT Levio LPE!

De BT Levio LPE is individueel aanpasbaar met opties voor specifieke toepassingen. Dit geeft een boost aan de productiviteit van uw intern materiaaltransport.

Vergroot de bestuurbaarheid met Optimised Truck Performance (OTP)

Het OTP systeem stuwt de efficiëntie van uw BT Levio P de hoogte in. Snelheidscontrole in de bochten, snelheidsbeperking in wandelmodus, uitstekend comfort en stabiliteit - de voordelen van het OTP systeem zullen u zeker kunnen bekoren. 

Zowel de bestuurder als de last varen wel bij een optimale stabiliteit en bescherming. De maximumsnelheid wordt namelijk gecontroleerd en aangepast afhankelijk van de scherpte van de bochten die worden genomen. In de wandelmodus reageert de truck minder bruusk, waardoor hij zich perfect leent voor manoeuvreren in kleine ruimtes.

'One touch' opklapbare zijbeugels zorgen voor een grotere flexibiliteit

Wisselen tussen rijden op het platform of wandelen naast de truck was nog nooit zo eenvoudig! De “one touch” zijbeugels bieden bescherming aan de bestuurder, zonder afbreuk te doen aan de voordelen van het neerklapbare bestuurdersplatform.  De bestuurder kan van het platform afstappen en zelfs in de kleinste hoeken perfecte controle over de truck bewaren.

Geïntegreerde zijbescherming met het oog op veiligheid en ergonomie

De nieuwe BT Levio P-serie focust op maximale bescherming voor de bestuurder. De optionele geïntergreerde zijschotten zorgen ervoor dat de bestuurder zich steeds binnen de contouren van de truck bevindt. Een voetsensor zorgt ervoor dat het risico op blessures aan de voeten wordt beperkt: de machine stopt namelijk met rijden wanneer de voet van de bestuurder zich buiten de truck begeeft.  Het comfort wordt nog extra bevorderd door de E-man stuurarm, die zorgt voor een ergonomische stuurpositie. Dankzij de zijdelingse bescherming heeft de bestuurder een betere lichaamshouding. Dit verkleint de kans op blessures veroorzaakt door schokken en trillingen.

Eenvoudig aanpasbaar dankzij de E-bar

De LPE range is verkrijgbaar met de E-bar montagerail voor uitbreiding met handige accessoires zoals bijvoorbeeld schrijftafels en krimpfoliehouders. Een stroomaansluiting voor items als pc's en scanners kan eveneens worden voorzien.

verkoopprijs: € 6899
offerte aanvragen   huurtarieven aanvragen

Video