Wij doen er alles aan om u weer zo snel mogelijk aan de gang te krijgen.

De voordelen van onze service

  • Wij repareren en onderhouden ter plekke
  • Wij stellen hoge eisen aan onze servicemonteurs
  • Wij staan altijd voor u klaar
  • Wij helpen ook met oudere objecten
  • Wij geven gratis advies bij twijfel
  servicebus  

Wij repareren ter plekke

Onze service heeft slechts één doel, u weer snel weer op weg helpen. Daarom zijn onze monteurs technisch goed opgeleid en uitgerust met een ‘mobiele garage’, zodat zij ieder probleem aankunnen. Ongeacht het merk, het brandstoftype of het bouwjaar.

Sta je stil met een lege accu, een pruttelende motor, een storing in het elektronische circuit of een ander probleem? Wij doen er alles aan het probleem ter plekke op te lossen, zodat je snel verder kunt.

 Wij stellen hoge eisen aan onze servicemonteurs

Onze servicemonteurs zijn experts die getraind zijn om je zo snel en goed mogelijk weer op weg te helpen. Jaarlijks volgen zij trainingen op het gebied van techniek, veiligheid, communicatie. Naast techniek en innovatie op autogebied, staat voor onze monteurs voorop dat ze jou verder kunnen helpen. Met uw eigen machine of op een andere manier.

monteur2 

Wij helpen ook met oudere objecten

De top 3 van meest voorkomende pechgevallen zijn problemen die iedereen kan overkomen:

➀ Een lege accu
➁ Lekkage van hydraulische slangen en cilinders
➂ Verkeerd of niet getankt

Oudere objecten zijn vaak nog goed te repareren. Naast getrainde monteurs beschikken wij over een unieke database met een schat aan technische documentatie. Dat betekent dat het ons niet uitmaakt hoe oud het ook is zolang de onderdelen maar te verkrijgen zijn. Kunnen wij iets niet dan vertellen wij het u het gewoon. Zo simpel is het.

Wij geven gratis advies bij twijfel

We geven gratis advies over alle zaken die niet direct onder pech vallen. Denk hierbij aan dashboardlampjes, lekkend vloeistof maar ook een tankdop die er niet af wil.