Reparatie & Onderhoud

Onze gekwalificeerde monteurs repararen alle gangbare merken. Een compleet ingerichte servicewagen met de moderne uitleesapparatuur voor onderhoud, reparaties en keuringen. De werkplaats in Nieuwegein is volledig ingericht voor uitgebreide reparaties. Vervangende onderdelen zijn in de regel direct leverbaar uit eigen magazijn. Kunnen wij iets niet dan zeggen wij het gewoon!

Met 1 telefoontje geregeld

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij één telefoonnummer dat uitkomt op onze service meldkamer (030-2805550). Ons serviceteam staat klaar om uw melding te analyseren en te repararen. De meldkamer staat voortdurend in contact met onze service monteurs, hierdoor is er altijd wel een monteur beschikbaar die de klus kan klaren. 

Op lokatie

Onze gediplomeerde servicemonteurs repareren bij u ter plaatse. Alle servicebussen zijn uitgerust met de modernste apparatuur om een juiste diagnose te kunnen stellen. Snel, betrouwbaar en voordelig!

Prijsopgave vooraf

Wij geven vooraf een prijsopgave voor elke reparatie en bespreken met u de mogelijkheden. Mocht tijdens het uitvoeren van uw opdracht blijken dat aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn, dan nemen wij direct contact met u op.

Vervangend vervoer

Als uw hefruck of magazijntruck in reparatie staat en u wilt toch graag door kunnen werken dan brengen wij een vergelijkbare heftruck uit onze modern huurvloot. Alleen zo is de continuiteit in uw bedrijfsproces gegarandeert.

Onze beschikbaarheid, uw bedrijfszekerheid

Een probleem voorkomen is altijd beter dan er een oplossen. Die elementaire filosofie gaat achter al onze servicecontracten schuil omdat ze opgevat zijn om risico’s in uw bedrijf te verminderen en u te helpen met betrouwbaar en efficiënt inzet van uw object. Dat geeft u de vrijheid om u volledig te concentreren op uw kernactiviteiten, zonder zorgen hoeven te maken over onverwachte storingen, onderhoudsintervallen, het bestellen van onderdelen of het opleiden van onderhoudstechnici.

De ondersteuning, wanneer u het nodig hebt

Centraal in al onze serviceoplossingen staat ons Mobile Services Platform. Dit geoliede systeem combineert geavanceerde technologie met menselijke expertise.

Een netwerk dat gebruik maakt van de meest geavanceerde mobiele communicatie en waarin 4.500 technici en 3.300 volledig uitgeruste servicewagens verbonden zijn met elkaar en met 400 servicecentra in 30 landen. Daarmee beschikt elke monteur over een schat aan informatie met rechtstreekse toegang tot de servicehistoriek van meer dan 550.000 trucks. Indien nodig kan hij online onderdelen bestellen voor levering de volgende dag. Al deze technici kregen een doorgedreven opleiding, beschikken over de beste uitrusting en kunnen rekenen op de beste technologische ondersteuning.