Nieuwe magazijntrucks voor HELLA Nieuwegein

Johan de Leeuw - Hella : "We zochten gewoon een partner met goede service"

hella_2013_8.jpg  
BT Reflex reachtruck en BT OPUS OME100M orderverzameltrucks

HELLA

De auto van nu is een gecompliceerd, technisch product waarin veel disciplines zijn samengevoegd. HELLA staat niet langer voor verlichting maar bestrijkt de complete autotechniek.

HELLA BV, gevestigd te Nieuwegein, is een dochter van HELLA KGaA Hueck & Co. Met haar producten bedient HELLA BV verschillende sectoren, waaronder de aftermarket 12V en 24V, agro, community en marine. Het programma van HELLA BV kent verschillende merken, onderverdeeld in de volgende kernactiviteiten: verlichting, elektra, elektronica en thermomanagement en garage-uitrusting.
> meer info

Waarom van der Kreeft?

HELLA was op zoek naar een op maat gemaakte logistieke oplossing voor de bevoorrading en het uitleveren van producten uit het magazijn. Van der Kreeft kwam met een passende oplossing in de vorm van een BT OPUS serie.

Deze orderverzameltruck voor middenniveaus is ontworpen voor intensief orderverzamelen. De truck is uitgevoerd met initiële heffing, waardoor gemakkelijke plaatsing van gekozen voorwerpen op de pallet of het plateau mogelijk is. Dit type truck kan ook gebruikt worden om volgeladen pallets in geschikte opslagsystemen te plaatsen.

 hella_2013_4.jpg