Actueel

 • Toyota Tonero heftrucks bewezen prestaties
  Toyota Tonero heftrucks bewezen prestaties

  De trucks binnen de Tonero serie lossen ieder probleem op en voeren werkzaamheden uit onder alle omstandigheden. De waarde van de Trucks in Europees verband is vastgelegd in een aantal interviews met onze klanten. De Tonero serie is de manier om uw bedrijf een optimale boost te geven.

 • Wij werken in 'the cloud'
  Wij werken in 'the cloud'

  Wij hebben de aanpak ‘vooruit denken door nu te beginnen’ en daarom is het logisch dat wij op Cloud Computing zijn overgestapt. Deze nieuwe generatie samenwerking biedt de hoogst mogelijke efficientie-, betrouwbaarheids-, en prestatieniveaus.

 • Heftruck.com achterop shirts FC Utrecht
  Heftruck.com achterop shirts FC Utrecht

  FC Utrecht speelde gisteren de klassieker tegen Ajax met Van der Kreeft Heftruck.com achter op de rug. Als dank voor onze donatie tijdens het gala IT4Kids stond Infotheek (moederbedrijf van 4Launch) voor één keer de plaats op het shirt af. 

 • NEW: BT reflex B serie voor Basic toepassingen
  NEW: BT reflex B serie voor Basic toepassingen

  De BT Reflex B-serie is specifiek ontworpen voor basic reachtrucktoepassingen. De maximale hefhoogte van de truck bedraagt 8.5 meter.

 • BT LHM230 Pro Handpallettruck met starthulp
  BT LHM230 Pro Handpallettruck met starthulp

  Deze handpalletruck van BT is een arbo doorbraak. De handpompwagen bevat het gepatenteerde Pro Start Technology-systeem.